Wonen naast God

Wonen naast God - D. Dijs | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
D. Dijs
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Wonen naast God.pdf

Wil je het boek lezen?Wonen naast God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Dijs. Lezen Wonen naast God Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


''WONEN NAAST GOD'' is een even plezierig als leerzaam inkijkje in het leven op het Franse platteland. De schrijver kijkt verwonderd om zich heen en doet daar kort en goed verslag van - met humor, met spot, met zelfspot èn met een relativerend gevoel voor het verschil tussen Franse en Nederlandse opvattingen over en benadering van, vaak een grinnik en soms een schaterlach.Ergens in Frankrijk (waar, dat houdt hij angstvallig geheim) heeft de schrijver een prachtige stek gevonden, waar hij genietend van het goede leven zijn dagen slijt. Door middel van kleine, anekdotische verhaaltjes laat hij ons meeleven met zijn wel en wee en dat van het gehucht waar hij woont. De lezer krijgt op deze manier een heel brede en ook originele kijk op het reilen en zeilen van een Franse plattelandsgemeenschap, want geen onderwerp wordt geschuwd en taboes zijn er nauwelijks. Politiek, huwelijksleed, onderlinge verhoudingen, seks, verschillen en overeenkomsten tussen Fransen en Nederlanders, misstanden en niet te vergeten eten en de alom tegenwoordige wijn, alles komt aan bod. De zeer oorspronkelijke humor, de zelfspot en een enkele keer een serieuze aanklacht zorgen ervoor dat je geboeid doorleest en het boek alleen even weglegt om hardop te lachen of te mijmeren over: wie weet, later. Voor liefhebbers van luchtige verhalen (en dat hoeven echt niet alleen francofielen te zijn!).


...nen naast god" is een schitterend boek vol korte verhaaltjes, die ook leuk zijn om voor te lezen , vooal natuurlijk aan liefhebbers van Frankrijk Dat deed onze gastheer in Saint Plantaire dan ook, na een heerlijke avondmaaltijd ... Is het gezond wonen naast stal? - Nieuwe Oogst ... . Iedereen luisterde aandachtig. Dit is een boek om te koesteren." Annie en Ruud Noordhout, Amsterdam ''WONEN NAAST GOD'' is een even plezierig als leerzaam inkijkje in het leven op het Franse platteland. De schrijver kijkt verwonderd om zich heen en doet daar kort en goed verslag van - met humor, met spot, met zelfspot èn met een relativerend gevoel voor het verschil tussen Franse en Nederlandse opvattingen over en benaderin ... Wonen naast God download PDF D. Dijs - consbikarfunc ... . De schrijver kijkt verwonderd om zich heen en doet daar kort en goed verslag van - met humor, met spot, met zelfspot èn met een relativerend gevoel voor het verschil tussen Franse en Nederlandse opvattingen over en benadering van, vaak een grinnik en soms een schaterlach. "WONEN NAAST GOD" geeft een even plezierig als leerzaam inkijkje in het leven op het Franse platteland. Dick Dijs kijkt verwonderd en geamuseerd o...



GERELATEERDE BOEKEN