De flow van het geluk

De flow van het geluk - Emma Seppälä | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Emma Seppälä
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De flow van het geluk.pdf

Wil je het boek lezen?De flow van het geluk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emma Seppälä. Lezen De flow van het geluk Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Iedereen wil gelukkig en succesvol zijn. En toch is het voor veel mensen ongrijpbaar. We gaan maar door en werken ons een slag in de rondte om alle bordjes in de lucht te houden. We zetten daardoor makkelijk ons huidige geluk even opzij (om die deadline te halen, dat project binnen te slepen, dat diploma te halen), om later de vruchten – het grote geluk – te kunnen plukken. Dit werkt misschien op de korte termijn, maar gaat uiteindelijk vaak ten koste van ons welzijn, onze relaties en, paradoxaal genoeg, onze productiviteit.Emma Seppälä, wetenschappelijk directeur van het Center for Compassion and Altruism aan Stanford University, stelt dat veel van onze overtuigingen over succes niet meer voldoen. Geluk is niet de uitkomst van succes, maar de basis. In dit boek legt ze uit hoe je de wetenschap van het geluk kunt gebruiken voor blijvend succes in je leven.


... van het geluk (Paperback). Iedereen wil gelukkig en succesvol zijn ... Geluk - 13 definities - Encyclo ... . En toch is het voor veel mensen ongrijpbaar. We gaan maar door en werken ons... Gebruik de wetenschap van het geluk voor blijvend succes in je leven. Lees De flow van het geluk van Emma Seppälä. Geschreven bij De flow van het geluk. Ik ben onder de indruk van het wetenschappelijk werk van Emma Seppälä en van de manier waarop ze dit toegankelijk maakt. Het is een lezenswaardig boek wat life-changing kan zijn als je d ... Recensie: De flow van het geluk - Emma Seppälä ... ... . Het is een lezenswaardig boek wat life-changing kan zijn als je de inhoud goed tot je door laat dringen. Emma Seppälä, wetenschappelijk directeur van het Center for Compassion and Altruism aan Stanford University, laat in haar boek 'De flow van het geluk' aan de hand van vele onderzoeken zien dat die aanname niet klopt. Succes kan voortvloeien uit geluk, maar meestal niet andersom. Geluk is dus niet de ui...



GERELATEERDE BOEKEN