Het Peuter-Opvoedboek Over : Slapen, Eten En Luisteren

Het Peuter-Opvoedboek Over : Slapen, Eten En Luisteren - M. Gouwerok | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
M. Gouwerok
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Peuter-Opvoedboek Over : Slapen, Eten En Luisteren.pdf

Wil je het boek lezen?Het Peuter-Opvoedboek Over : Slapen, Eten En Luisteren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Gouwerok. Lezen Het Peuter-Opvoedboek Over : Slapen, Eten En Luisteren Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Slapen, eten en luisteren. Of liever gezegd: niet slapen, niet eten, niet luisteren. Elke ouder van een peuter weet er over mee te praten; deze drie onderwerpen vormen samen de top-drie van meest voorkomende 'peuterproblemen'. 52 procent van de telefoontjes bij de Opvoedtelefoon gaat over slapen en slaapproblemen. In dit boek van Kinderen vinden ouders alle informatie over deze drie onderwerpen. Per onderwerp worden praktijkvoorbeelden besproken, adviezen volgens de nieuwste inzichten gegeven plus mogelijke oplossingen: omdat je er als ouders namelijk behoorlijk wanhopig van kunt worden als je kind slecht slaapt, nauwelijks eet of almaar niet luistert.


...eten en luisteren. Of liever gezegd: niet slapen, niet eten, niet luisteren ... 7 tips om te zorgen dat je kind beter luistert ... ... . Elke ouder van een peuter weet er over mee te praten; deze drie onderwerpen vormen samen de top-drie van meest voorkomende 'peuterproblemen'. 52 procent van de telefoontjes bij de Opvoedtelefoon gaat over slapen en slaapproblemen. Slapen, eten en luisteren. Of liever gezegd: niet slapen, niet eten, niet luisteren. Elke ouder van een peuter weet er over mee te praten; deze drie onderwerpen vormen samen de top-drie van meest voorkomende 'peuterproblemen'. 52 procent van de telefoontjes bij de Opvoedtelefoon gaat over slapen en ... Het Peuter-Opvoedboek Over : Slapen, Eten En Luisteren ... ... . 52 procent van de telefoontjes bij de Opvoedtelefoon gaat over slapen en slaapproblemen. Het Peuter-Opvoedboek Over : Slapen, Eten En Luisteren (Paperback). Slapen, eten en luisteren. Of lieve...



GERELATEERDE BOEKEN