Sara en Liv

Sara en Liv - Suzan Hilhorst | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Suzan Hilhorst
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
Sara en Liv.pdf

Wil je het boek lezen?Sara en Liv in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzan Hilhorst. Lezen Sara en Liv Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


'Twee weken na mijn geboorte gingen we naar de speeltuin, mijn vader, moeder, Nils en ik. Slapend liet ik mij duwen, nog half in mijn dromerige sprookjeswereld. Het was een prachtige dag, de zon dwarrelde in stralen naar beneden en de wind fluisterde de vage belofte van een onbezorgde toekomst in ons oor.'Sara en Liv is het indringende portret van de korte levens van twee zusjes en de impact die hun dood heeft gehad op het gezin. Geschreven in een prachtige, verstilde stijl en vanuit het bijzondere wisselende perspectief van moeder én kind vertelt Suzan Hilhorst haar autobiografische verhaal.Sara en Liv is een meer dan indrukwekkend debuut over verlies, rouw, hoop en geluk en bovenal een ode aan het leven.


...a en Liv, geschreven door Suzan Hilhorst, is een autobiografisch verhaal dat recht uit het hart is geschreven door een moeder die haar dochters heeft verloren ... Sarah en Julia - Live Life | Officiële Videoclip Junior ... ... . Het boek is deels geschreven vanuit het perspectief van moeder Suzan en daarnaast geschreven vanuit dochter Sara die haar ouders beschouwd en over hun schouder meekijkt. In 2017 debuteerde ik met het boek Sara en Liv, een autobiografisch verhaal over de ziekte en het overlijden van mijn twee dochtertjes. Eclips (2018) is mijn romandebuut. Naast mijn werk als journalist en programmamaker zet ik mij in als ambassadeur voor Stichting Metakids en kenniscentrum S ... Sara en Liv eBook door Suzan Hilhorst - 9789048839674 ... ... . Eclips (2018) is mijn romandebuut. Naast mijn werk als journalist en programmamaker zet ik mij in als ambassadeur voor Stichting Metakids en kenniscentrum Stille Levens. Sara en Liv is het indringende portret van de korte levens van twee zusjes en de impact die hun dood heeft gehad op het gezin. Geschreven in een prachtige, verstilde st...



GERELATEERDE BOEKEN