Taal voor de leuk DL

Taal voor de leuk DL - Paulien Cornelisse | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Paulien Cornelisse
DIMENSIE
1,1 MB
BESTANDSNAAM
Taal voor de leuk DL.pdf

Wil je het boek lezen?Taal voor de leuk DL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paulien Cornelisse. Lezen Taal voor de leuk DL Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


dwarsligger 604 Paulien Cornelisse Taal voor de leuk"Een nieuw, meesterlijk taalboek van Paulien Cornelisse!' – Matthijs van Nieuwkerk in DWDDNa de bestsellers Taal is zeg maar echt mijn ding en En dan nog iets is het weer tijd voor Pauliens onderzoekende, vrolijke en liefdevolle blik op wat wij zeggen, en waarom.Paulien is een groot liefhebber van de Nederlandse taal. "Je ergeren? Dat doe je maar in je vrije tijd,' zegt Paulien, om vervolgens als een detective op zoek te gaan naar taalvernieuwingen, miscommunicaties en bizarre gesprekswendingen. In Taal voor de leuk, haar derde taalboek, deelt ze haar nieuwste fascinaties. Waarom zegt de conducteur in de trein 'UhLelystad' in plaats van gewoon 'Lelystad'? Kun je beter 'ARG' whatsappen of 'ARGH'? Wat zijn dwangclichés? Auto-irritaties? En wat is woordaanelkaarplakkisme? Scherp, onderzoekend en met een vrolijk relativeringsvermogen neemt Paulien de taal onder de loep.Van Paulien Cornelisse verschenen eerder Taal is zeg maar echt mijn ding, En dan nog iets en De verwarde cavia. En dan nog iets en De verwarde cavia werden genomineerd voor de NS Publieksprijs. Paulien treedt met haar cabaretvoorstellingen op in theaters in Nederland en Vlaanderen en heeft een column op de voorpagina van de Volkskrant.


...warsligger 604 Paulien Cornelisse Taal voor de leuk 'Een nieuw, meesterlijk taalboek van Paulien Cornelisse!' - Matthijs van Nieuwkerk in DWDD Na de bestsellers Taal is zeg maar echt mijn ding en En dan nog iets is het weer tijd voor Pauliens onderzoekende, vrolijke en liefdevolle blik op wat wij zeggen, en waarom ... Taal voor de leuk - Paulien Cornelisse - Home | Facebook ... . 'Taal voor de leuk DL' door Paulien Cornelisse - Onze prijs: €10,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Het boek Taal voor de leuk DL, geschreven door Paulien Cornelisse, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Paulien Cornelisse is een groot liefhebber van de Nederlandse taal. "Je ergeren? Dat doe je maar in je vrije tijd,' zegt Paulien, om vervolgens als een detective op zoek te gaan naar taalvernieuwingen, miscommunicaties ... Taal voor de leuk DL | Boeken ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Paulien Cornelisse is een groot liefhebber van de Nederlandse taal. "Je ergeren? Dat doe je maar in je vrije tijd,' zegt Paulien, om vervolgens als een detective op zoek te gaan naar taalvernieuwingen, miscommunicaties ...



GERELATEERDE BOEKEN