Blitz! - De jacht op het monster

Blitz! - De jacht op het monster - Rian Visser | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Rian Visser
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Blitz! - De jacht op het monster.pdf

Wil je het boek lezen?Blitz! - De jacht op het monster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rian Visser. Lezen Blitz! - De jacht op het monster Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


'Blitz! De jacht op het monster' is een leuk AVI kinderboek van Rian Visser. De grappige tekeningen zijn van Lars Deltrap. Het is het vierde deel in de serie 'Blitz!' Een monster in de ruimteRuimtewezen Blitz en zijn vogeltje Priet brengen weer eens een bezoek aan de aarde. Daar ontmoeten ze hun oude vrienden Rob en Moes, die wel eens een keertje mee willen naar bol Nul. Rob bedenkt gauw een plannetje: waarom gaan ze niet bij Blitz op ruimtekamp? Blitz vindt het prima en dus gaan de jongens mee de ruimte in. Maar daar is het niet veilig. Een paars monster valt de bolbewoners lastig. Hoe moeten ze daar nou weer van afkomen?Rian Visser en Lars DeltrapHet lijkt eenvoudig, maar ga er maar aan staan: een spannend verhaal schrijven voor beginnende lezers, met de nodige grappen en ook nog eens een ontroerend einde. Rian Visser verstaat die kunst! Met een leesniveau van AVI E4 (NL)/leerjaar 2 eind (BE) en de grappige kleurenillustraties van Lars Deltrap zijn de boeken over Blitz erg geliefd bij kinderen die leren lezen.?


...itz! De jacht op het monster' is een leuk AVI kinderboek van Rian Visser ... Boeken ... . De grappige tekeningen zijn van Lars Deltrap. Het is het vierde deel in de serie 'Blitz!' Een monster in de ruimte Ruimtewezen Blitz en zijn vogeltje Priet brengen weer eens een bezoek aan de aarde. Blitz! De jacht op het monster is een leuk AVI kinderboek van Rian Visser. De grappige tekeningen zijn van Lars Deltrap. Het is het vierde deel in de serie Blitz! Een monster in de ruimte Ruimtewezen Blitz en zijn vogeltje Priet brengen weer eens een bezoek aan de aarde. Blitz! De jacht op het monster direct en eenvoudig bestellen uit voorr ... De jacht op het monster - Rian Visser - Gottmer ... . Blitz! De jacht op het monster direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Blitz! De jacht op het monster is het vierde deel van Blitz. Het is een knotsgek, grappig en superspannend verhaal, voor kin...



GERELATEERDE BOEKEN