Notre-Dame-des-Lacs

Notre-Dame-des-Lacs - REGIS. Loisel, | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
REGIS. Loisel,
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Notre-Dame-des-Lacs.pdf

Wil je het boek lezen?Notre-Dame-des-Lacs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur REGIS. Loisel,. Lezen Notre-Dame-des-Lacs Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Geen burgemeester meer in Notre-Dame-des-Lacs, vrijwel geen pastoor meer, Marie zwanger van een vader die niemand kent, en de vrouwen van het dorp in de greep van een ongekende koopdrift... Staat de wereld op zijn kop? Is dit het werk van de duivel? Natuurlijk niet, want elk plaatje, elke scène, elke dialoog en elk personage van deze spectaculaire ontknoping is doordrenkt van geluk! Loisel en Tripp scheppen er een waanzinnig genoegen in om de lotgevallen van alle hoofdrolspelers van dit kleurrijke en veelstemmige verhaal met onweerstaanbare humor tot een goed einde te brengen.Dit negende en laatste deel, dat zich afspeelt in de lentemaanden van het jaar 1928 waarin de sneeuw plaatsmaakt voor de zomerzon, heeft als royale bonus een uitgebreide aftiteling in de vorm van een fotoalbum waarin alle personen van deze onvergetelijke dorpsgemeenschap zijn samengebracht.


...enlijk zelfs een tiende deel als extraatje achter het reguliere negende deel Notre-Dame-des-Lacs: in een fotoalbum met snapshots gemaakt door Maries jonge vriendin Jacinthe krijgen we niet enkel de verzameling beelden die ze sinds album 5, Montreal, geschoten heeft, maar ook de hoofdlijnen in het verdere verhaal van de hoofdfiguren tot ... Magasin General SC vol 9: Notre-Dame-des-Lacs ... ... Een kleurrijke komedie die zich afspeelt op het platteland van Quebec in de jaren twintig, gecreëerd door Régis Loisel (Op zoek naar de tijdvogel, Peter Pan) en Jean-Louis Tripp (Jacques G Notre-Dame-du-Lac is a former city in the regional county municipality of Témiscouata in the province of Quebec, Canada, located in the administrative region du Bas-Saint-Laurent.On 5 May 2010, the cities of Cabano ... Magasin Général - 9: Notre-Dame-des-Lacs | DE POORT ... ... .On 5 May 2010, the cities of Cabano...



GERELATEERDE BOEKEN