Alles goed en wel

Alles goed en wel - Mirjam Oldenhave | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Mirjam Oldenhave
DIMENSIE
2,1 MB
BESTANDSNAAM
Alles goed en wel.pdf

Wil je het boek lezen?Alles goed en wel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam Oldenhave. Lezen Alles goed en wel Online is nu zo gemakkelijk!OMSCHRIJVING


‘Alles goed en wel’ van Mirjam Oldenhave is een tragikomische roman, zeer origineel en zeer onvoorspelbaar. De lezer blijft aan de pagina’s gekluisterd door de onverwachte wendingen en ijzersterke taalgrappen.Mirjam Oldenhave neemt de lezer mee in de wereld van Julia, die vanwege huwelijksproblemen ineens op straat staat. Maar ze krijgt een aanbod: als ze voor ene mevrouw Smit wil zorgen, dan heeft ze onderdak. Julia stemt toe en niet veel later staat ze aan het hoofd van een huishouding vol bonte figuren: een ernstig depressieve tuinman, een illegale Syrische vluchteling, een kapster die haar salon aan huis heeft (en daar ook andere hand- en spandiensten verricht) en een meisje dat thuis verwaarloosd en mishandeld wordt en dat door mevrouw Smit is opgevangen.


...lles goed en wel' van Mirjam Oldenhave is een tragikomische roman, zeer origineel en zeer onvoorspelbaar ... Alles goed en wel - Mirjam Oldenhave - 9789026340222 ... ... . De lezer blijft aan de pagina's gekluisterd door de onverwachte wendingen en ijzersterke taalgrappen. Mirjam Oldenhave neemt de lezer mee in de wereld van Julia, die vanwege huwelijksproblemen ineens op straat staat. Wel 1) Bene 2) Bepaald 3) Bevestigend antwoord 4) Bevestiging 5) Bijwoord 6) Bron 7) Deel van een traptrede 8) Degelijk 9) Enfin 10) Fontein 11) Gereedschap 12) Gewone waterstand 13) Gezegde voor iets bevestigen 14) Gezond 15) Goed 16) Heus 17) Immer 18) Immers 19) In behoorlijke staat 20) Inderdaad 21) Jawel Alles goed en wel, maar (...) - - 2) - sure, for sure. Ze zegt van niet, maar ze heeft het wél gedaan. - She is denying it, but ... Alles goed en wel van Mirjam Oldenhave | Boek en recensies ... ... ...) - - 2) - sure, for sure. Ze zegt van niet, maar ze heeft het wél gedaan. - She is denying it, but she did it for sure. 3)

GERELATEERDE BOEKEN