Sociaal-Therapeutisch Rollenspel

Sociaal-Therapeutisch Rollenspel - Adelheid Stein | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Adelheid Stein
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Sociaal-Therapeutisch Rollenspel.pdf

Wil je het boek lezen?Sociaal-Therapeutisch Rollenspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adelheid Stein. Lezen Sociaal-Therapeutisch Rollenspel Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Het sociaal-therapeutisch rollenspel als methodiek, is ontwikkeld op basis van praktijkervaringen binnen het maatschappelijk werk en de sociaal pedagogische hulpverlening. De werkvormen zijn ontwikkeld vanuit de invalshoek van de psychosociale behandeling. Het boek begint met een introductie van de werkvorm sociaal rollenspel (doel, verschil met andere werkvormen) en de rol die ze kan hebben binnen verschillende benaderingen en behandelvormen (individuele behandeling, groepstherapie, gezinstherapie enz.). Vanaf hoofdstuk 5 biedt het boek een groot aantal werkvormen voor de praktijk. De ervaring heeft geleerd dat deze aanpak bijzonder goed werkt bij de behandeling van alcohol-, drugs- en medicijnverslaving, en bij psychische stoornissen.


...iaal-therapeutisch rollenspel als methodiek, is ontwikkeld op basis van praktijkervaringen binnen het maatschappelijk werk en de sociaal pedagogische hulpverlening ... Sociaal-therapeutisch rollenspel: theorie en oefeningen ... ... ... Amazon.it: Sociaal-therapeutisch rollenspel: theorie en ... ... iaal-therapeutisch rollenspel als methodiek, is ontwikkeld op basis van praktijkervaringen binnen het maatschappelijk werk en de sociaal pedagogische hulpverlening. De werkvormen zijn ontwikkeld vanuit de invalshoek van de psychosociale behande...



GERELATEERDE BOEKEN