Groot Gedoe Boek

Groot Gedoe Boek - Camille Verbunt | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Camille Verbunt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Groot Gedoe Boek.pdf

Wil je het boek lezen?Groot Gedoe Boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Camille Verbunt. Lezen Groot Gedoe Boek Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Een hilarisch boek vol stories, puzzels en doe-dingen! Pas op bij het gebruik van dit Groot Gedoe Boek! Je kan er heerlijk mee aan de slag maar het is niet zonder gevaar. De situaties die je aantreft zijn bizar, venijnig en geweld wordt niet altijd geschuwd. Maar het is ook ontroerend en altijd vermakelijk. Dat wordt allemaal veroorzaakt door de hoofdpersoon: De Groentevrouw. Een eigenwijzer portret is nauwelijks denkbaar. Bedillerig is ze, maar ook ongekend vindingrijk in het bedenken van zinnige, maar vooral onzinnige remedies voor allerhande maatschappelijke kwalen. Haar creativiteit kent geen grenzen: een hondententoonstelling in je kamer, volstrekt absurde beelden voor de stad, een zelfbedachte therapie voor rookverslaafden. Hoe ze het doet, doet ze het, maar ze weet iedereen flink aan het werk te zetten. Het boek zit vol met puzzels, plak- en knipwerk en andere doe-dingen. En dan ook nog al die verhalen van haar. Hoe kom je erop?!Groot Gedoe Boek is een hilarisch boek zonder weerga. Met dank aan dat krankzinnige mens: De Groentevrouw.Marjan Luif, alias De Groentevrouw, is bekend als Mevrouw Ten Kate en van Jiskefet (VPRO) en Koefnoen (AVRO). Camille Verbunt is multimediavormgever en kunstenaar.


...Gedoe Boek is een hilarisch boek zonder weerga ... Gérard de Lairesse, Groot schilderboek · dbnl ... . Met dank aan dat krankzinnige mens: De Groentevrouw. Marjan Luif, alias De Groentevrouw, is bekend als Mevrouw Ten Kate en van Jiskefet (VPRO) en Koefnoen (AVRO). Camille Verbunt is multimediavormgever en kunstenaar. Gedoe los je niet op met méér gedoe! In dit boek krijgt u van 'gedoe-goeroe' Frank Schurink handige tips en verrassende inzichten om uw gedoe te managen, zodat u er voortaan opgelucht om kunt lachen. ... Die reactie komt vanuit het brein en is ... De Groentevrouw: groot gedoe boek: Amazon.co.uk: Luif ... ... . ... Die reactie komt vanuit het brein en is voor een groot deel biologisch bepaald. Groot Gedoe Boek | ISBN 9789046806401 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 1 oktober 2009: Vers van de pers, daar is ie! M'n Groot Gedoe Boek, vol p...



GERELATEERDE BOEKEN