Het Einde Van De Psychotherapie

Het Einde Van De Psychotherapie - Paul Verhaeghe | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Verhaeghe
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Einde Van De Psychotherapie.pdf

Wil je het boek lezen?Het Einde Van De Psychotherapie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Verhaeghe. Lezen Het Einde Van De Psychotherapie Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Beleven we het einde van de psychotherapie? Heeft Freud afgedaan? Tegenwoordig wordt verondersteld dat alle psychische problemen – adhd, depressie, burn-out, persoonlijkheidsstoornis – ziektes zijn, of gevolgen van erfelijke afwijkingen die met medicijnen te bestrijden zijn. Pillen in plaats van praten. Paul Verhaeghe neemt in dit boek krachtig stelling tegen deze ontwikkeling. De oorzaken van het groeiend aantal psychische problemen moeten niet gezocht worden in genen of neuronen, maar in de manier waarop onze maatschappij met psychische problemen omgaat. Mensen gaan met andere problemen naar de psychiater dan vroeger, zijn minder dan voorheen geneigd tot intro- spectie en reflectie en verwachten zonder enige persoonlijke inspanning direct van hun problemen verlost te kunnen worden. De bijna automatisch voorgestelde remedie – pillen – bevestigt deze situatie. Het einde van de psychotherapie pleit voor een andere visie op de hedendaagse psychische problemen en een grondige herwaardering van de psychotherapie.Meer boeken van Paul Verhaeher.


...t einde van de psychotherapie zijn meer dan 12 ... Het Einde van de Psychotherapie - Paul Verhaeghe (2003 ... ... .000 exemplaren verkocht. Paul Verhaeghe is ook bekend van zijn boek Identiteit uit 2012, over de vorming van de hedendaagse identiteit. Op bol.com vind je alle boeken van Paul Verhaeghe, waaronder het nieuwste boek van Paul Verhaeghe. Auteur van o.a. Intimiteit" De bijna automatisch voorgestelde remedie - pillen - bevestigt deze situatie. Het einde van de psychotherapie pleit voor een andere visie op de hedendaagse psychische problemen en een grondige herwaardering van de psychotherapie. Het werd een internationale bestseller; het ... Paul Verhaeghe - Het einde van de psychotherapie - YouTube ... . Het werd een internationale bestseller; het boek werd in acht talen vertaald. Van Het einde van de psychotherapie zijn meer dan 12.000 exemplaren verkocht. Paul Verhaeghe is ook bekend van zijn boek Identiteit uit 2012, over de vorming van de hedendaagse identiteit. Het einde v...



GERELATEERDE BOEKEN