Floortje wil voetballen!

Floortje wil voetballen! - Suzanne Buis | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Buis
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Floortje wil voetballen!.pdf

Wil je het boek lezen?Floortje wil voetballen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Buis. Lezen Floortje wil voetballen! Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


'Nee, nee,'zegt Floortje snel.'Het kwam door mij.'Verbaasd houdt haar vader even zijn mond. Dan vraagt hij:'Hebben Frans en Daan gezegd dat jij dat moest zeggen?''Echt niet. Het was mijn schuld. Maandag hebben we een schoolvoetbaltoernooi en ik wilde oefenen en...'Floortje haalt diep adem.'Ik wilde op het doel schieten en toen kwam mijn voet raar tegen de bal en vloog hij de hele andere kant op.'Floortje wil voetballen! Ze vindt het heel leuk om te doen. Er is alleen één probleempje: het voetballen lukt voor geen meter. Er gaat een raam aan diggelen, Floortjes nieuwe legging wordt vies en als Cynthia en Annelies blijven ruziën, worden ze nooit een echt team. Wat een gedoe, dat voetballen. Dan bedenkt Floortje dat haar neef Jeroen een geweldige voetballer is. Maakt Floortjes team met een geheime trainer kans op de overwinning?


...ortje wil voetballen! (Hardcover). 'Nee, nee,'zegt Floortje snel ... 'Kind dat niet wil sporten is vaak niet lui, maar bang ... ... .'Het kwam door mij.'Verbaasd houdt haar vader even zijn mond. Dan vraagt hij:'Hebben... Floortje wil voetballen!. 'Nee, nee,' zegt Floortje snel. 'Het kwam door mij.' Verbaasd houdt haar vader even zijn mond. Dan vraagt hij: 'Hebben Frans en Daan gezegd dat jij dat moest zeggen?' 'Echt niet. Het was mijn schuld. Maandag hebben we een schoolvoetbaltoernooi en ik wilde oefenen en...' Floortje haalt diep adem. 'Ik wilde op het doel schieten en ... floortje wil voetballen by Annouk Kuijper on Prezi Next ... ...' Floortje haalt diep adem. 'Ik wilde op het doel schieten en toen kwam mijn voet raar tegen de bal ... Floortje wil voetballen! bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Floortje en haar vriendinnen zijn nog niet zo goed in voet...



GERELATEERDE BOEKEN