Verdaagd voor de boulevard

Verdaagd voor de boulevard - C. Heijkop | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
C. Heijkop
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Verdaagd voor de boulevard.pdf

Wil je het boek lezen?Verdaagd voor de boulevard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Heijkop. Lezen Verdaagd voor de boulevard Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Op en nabij de Vlissingse boulevard zijn in de loop der eeuwen heel wat schepen aan lagerwal geraakt. Gelukkig liepen deze strandingen doorgaans niet uj\it op een calamiteit - hoewel er een paar opvallende scheepsrampen in de annalen bijgeschreven moesten worden. Meestal kwam het schip na verloop van tijd weer vlot. Soms duurde dat wat langer en dan zag het op de boulevard dagenlang zwart van het volk. In dit boek wordt dieper ingegaan op oorzaken en gevolgen van een reeks strandingen. Daarbij wordt uiteraard ook stilgestaan bij het loodswezen,m de reddingsdiensten en sleepvaartbedrijven.


...d voor de boulevard. Op en nabij de Vlissingse boulevard zijn in de loop der eeuwen heel wat schepen aan lagerwal geraakt ... PDF Dora Bruder - static.hebban.nl ... . Gelukkig liepen deze... Verdaagd voor de boulevard (eBook) Hallo! Op zoek naar een Verdaagd voor de boulevard-boek geschreven door auteur C. Heijkop? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Op en nabij de Vlissingse boulevard zijn in de loop der eeuwen heel wat schepen aan lagerwal geraakt. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 1,13 MB BESTANDSNAAM Verdaagd voor de boulevard.pdf PUBLICEER DATUM 2004-01-01 SCHRIJVER C. ... Verdaagd voor de boulevard Boek PDF Online ... . INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 1,13 MB BESTANDSNAAM Verdaagd voor de boulevard.pdf PUBLICEER DATUM 2004-01-01 SCHRIJVER C. Heijkop ISBN 9789072838346 Verdaagd voor de Boulevard: Uitgever: 2004 ADZ Vlissingen, hardcover 125 blz., met vele fotos van strandingen en het verhaal daarbij. ISBN 9072838343 In ze...



GERELATEERDE BOEKEN