In een sluier gevangen

In een sluier gevangen - Betty Mahmoody | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Betty Mahmoody
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
In een sluier gevangen.pdf

Wil je het boek lezen?In een sluier gevangen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Betty Mahmoody. Lezen In een sluier gevangen Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Als Betty na een lange vlucht aankomt op het vliegveld van Teheran realiseert ze zich dat deze reis een grote vergissing is. Ze kijkt naar zichzelf in de spiegel en ziet een vrouw die op de rand van instorten balanceert. Hoe kon het gebeuren dat ze, negenendertig jaar oud, totaal geen greep meer op haar leven had? De Amerikaanse Betty trouwt met de Iraanse Moody, ze krijgen een dochtertje, Mahtob, en zijn gelukkig. Totdat ze Moody's familie in Teheran bezoeken. Dan ontpopt Moody zich tot een gewelddadige man en moet ze zich aan zijn grillen en strenge regels onderwerpen. Een vakantie verandert in een hel. Anderhalf jaar lang zit ze met de kleine Mahtob gevangen in een onbekend land, totdat ze eindelijk iemand bereid vindt om hen het land uit te smokkelen. Het begin van een levensgevaarlijke tocht door de bergen.


...even bij In een sluier gevangen. Met een indringend en openhartig verslag van haar 18 maanden durende gevangenschap in Iran, welke was begonnen als een "onschuldige" vakantie/bezoek van 2 weken in 1984 aan de familie van haar Iraanse man die er zelfs niet voor terug deinsde om voorafgaand aan de reis de terechte angst van zijn vrouw in slaap te sussen door een valse eed af te leggen ... Boekwinkeltjes.nl - Mahmoody, Betty - In een sluier gevangen ... ... In Een Sluier Gevangen & Uit Liefde Voor Mijn Kind (Hardcover). De Amerikaanse Betty trouwt met de Iraanse Moody. Zij hebben een gelukkig huwelijk,... Geschreven bij In een sluier gevangen. Met een indringend en openhartig verslag van haar 18 maanden durende gevangenschap in Iran, welke was begonnen als een "onschuldige" vakantie/bezoek van 2 weken in 1984 aan de familie van h ... bol.com | In een sluier gevangen, Mahmoody | 9789065904805 ... ... . De Amerikaanse Betty trouwt met de Iraanse Moody. Zij hebben een gelukkig huwelijk,... Geschreven bij In een sluier gevangen. Met een indringend en openhartig verslag van haar 18 maanden durende gevangenschap in Iran, welke was begonnen als een "onschuldige" vakantie/bezoek van 2 weken in 1984 aan de familie van h...



GERELATEERDE BOEKEN