Koorts

Koorts - Saskia Noort | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Saskia Noort
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Koorts.pdf

Wil je het boek lezen?Koorts in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Saskia Noort. Lezen Koorts Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Koorts is een spannende thriller van bestsellerauteur Saskia Noort. Wanneer Dorien de uitbundige Ellen ontmoet wordt ze geconfronteerd met de voorspelbaarheid van haar leven. Ze verbreekt haar relatie en vertrekt met haar vriendin naar Ibiza. Samen storten ze zich in het feestgedruis. Tot een van hen plotseling verdwijnt. Vanaf dat moment begint een koortsachtige zoektocht over Ibiza. Saskia Noort zette in één klap de Nederlandse literaire thriller op de kaart met Terug naar de kust. Daarna verschenen De eetclub, Nieuwe buren, De verbouwing, Koorts en in november 2013 Noorts nieuwste thriller Debet. Noort was best verkopende thrillerauteur in 2010, 2011 en 2012. In totaal zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren van haar thrillers verkocht.


... koorts als de temperatuur van uw lichaam 38 graden of hoger is ... Koorts | Informatie over baby's | Opvoeden.nl ... . Drink elke dag 1,5 tot 2 liter. Rust ook genoeg. Koorts kan geen kwaad. Bel uw huisarts wel als u ook benauwd wordt; suf wordt; weinig plast en drinkt suikerziekte, een hartziekte, longziekte of nierziekte heeft; in de tropen bent geweest in de afgelopen 4 weken De koorts helpt de infectie te bestrijden, aangezien virussen en bacteriën minder goed groeien bij een hogere temperatuur. Koorts kent vele mogelijke oorzaken. Griep, verkoudheid en lo ... Koorts | CM ... . Koorts kent vele mogelijke oorzaken. Griep, verkoudheid en longontsteking zijn de meest voorkomende oorzaken van koorts. Koorts kan gepaard gaan met andere symptomen. Dit is afhankelijk van de onderliggende oorzaak. Koorts (febris) of pyrexie is een verhoging van de normale gemiddelde kerntemperatuur van een organisme, vaak ten gevolge van een ontsteking Waarden bij de mens. Bij de mens is de 'normale' lichaamstemperatuur ca. 37 °C. Hierin bestaat een ...



GERELATEERDE BOEKEN