Van twee kanten

Van twee kanten - Rene Appel | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Rene Appel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Van twee kanten.pdf

Wil je het boek lezen?Van twee kanten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rene Appel. Lezen Van twee kanten Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Als Fransien Wagtendonk wakker wordt uit een boze droom, blijkt ze juist midden in een vreselijke nachtmerrie te zittenDoktersassistente Fransien Wagtendonk heeft het moeilijk als haar vader onverwacht komt te overlijden. Gelukkig ondervindt ze veel steun van haar buurvrouw Tosca. Toch ziet ze pas echt een nieuwe toekomst voor zich als Rob Laarman, een ondernemende organisatieadviseur, op haar pad verschijnt. Fransien en Rob trouwen, maar al snel komen de twijfels en daarmee ook de angst. Hoe zit het met het verleden van Rob? Waar voert hij eigenlijk zijn werk uit? En waarom blijven de kinderen uit zijn vorige huwelijk voor Fransien verborgen? Buurvrouw Tosca wakkert het wantrouwen aan, maar het is de vraag welke rol haar eigen belangen daarbij spelen.Van twee kanten is een verhaal vol dreiging, mysterie en verrassende wendingen, over een vrouw die de greep op haar leven lijkt te verliezen.


...ee Kanten Refresh podcast. Overleeft een liefde ziekte of vreemdgaan? Corine Koole interviewt twee geliefden over een heftige gebeurtenis in hun relatie ... Cryptogrammen Kant - Mijnwoordenboek ... . Ze interviewt ze apart van elkaar zodat ze openhartig kunnen praten over hun verlangens, geheimen en strubbelingen binnen hun relatie. Soms voor het eerst hardop uitgesproken. Overleeft een liefde ziekte, een miskraam of vreemdgaan? In Van Twee Kanten interviewt Corine Koole twee partners over een heftige gebeurtenis in hun relatie. Ze interviewt ze apart van elkaar, zodat ze openhartig kunnen praten over hun verlangens, geheimen en strubbelingen binnen hun relatie. Soms voor het ... ‎Van Twee Kanten op Apple Podcasts ... . Ze interviewt ze apart van elkaar, zodat ze openhartig kunnen praten over hun verlangens, geheimen en strubbelingen binnen hun relatie. Soms voor het eerst hardop uitgesproken. Geschreven bij Van Twee Kanten. Een boek wat heerlijk wegleest en wat je dan ook in recordtijd uit hebt. Net als bij veel andere boeken van R...



GERELATEERDE BOEKEN