Sinds de stichting van de Stad

Sinds de stichting van de Stad - T. Livius | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
T. Livius
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Sinds de stichting van de Stad.pdf

Wil je het boek lezen?Sinds de stichting van de Stad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Livius. Lezen Sinds de stichting van de Stad Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Weinig geschiedenissen spreken zo tot de verbeelding als die van de Stad der steden. En wie aan Rome denkt, denkt aan Livius. In deze bloemlezing staan de beroemdste passages, zoals over Romulus en Remus, de Sabijnse maagdenroof, Hannibals tocht over de Alpen en de slachting bij het Trasumeense Meer.


...en bij Sinds De Stichting Van De Stad. Dit boek is een mooie, overzichtelijke weergave van het ontstaan van Rome, de koningen, de republiek en oorlogen met de prachtige verhalen die daarbij horen ... Sinds De Stichting Van De Stad Boek PDF Online ... . Voor een ieder die zich hierin interesseert, is het een goed boek om mee te beginnen. Geschreven bij Sinds De Stichting Van De Stad. Dit boek is een mooie, overzichtelijke weergave van het ontstaan van Rome, de koningen, de republiek en oorlogen met de prachtige verhalen die daarbij horen. Voor een ieder die zich hierin interesseert, is het een goed boek om mee te beginnen. Livius, sinds de stichting van een stad. Dit boek bestaat uit een aantal van de belangrijkste hoofdstukken ... Sinds de stichting van de Stad by Livy ... . Voor een ieder die zich hierin interesseert, is het een goed boek om mee te beginnen. Livius, sinds de stichting van een stad. Dit boek bestaat uit een aantal van de belangrijkste hoofdstukken uit het geschiedkundige werk van de Latijnse letterkundige...



GERELATEERDE BOEKEN