Het stille water

Het stille water - Patricia Wentworth | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Patricia Wentworth
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Het stille water.pdf

Wil je het boek lezen?Het stille water in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patricia Wentworth. Lezen Het stille water Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Jaren geleden was Adriana Ford een beroemde actrice. Nu leeft ze teruggetrokken op haar landgoed in een rustig dorp. Daar krijgt ze echter steeds sterker de indruk dat er gevaar dreigt en ze besluit miss Silver te laten komen. Maar voor die er is, valt er al een slachtoffer. En hoewel de politie aan een ongeluk denkt, is het voor miss Silver duidelijk dat Adriana's vrees gegrond is.


...d, waar de familie Baelde sinds 1919 kruidenierswaren verkocht, kreeg in 1967 een horecabestemming ... Het Stille Water, Spaarndam (restaurant) | UIT123.nl ... . Adri Oud begon er een snackbar en dat is het tot 1 oktober 1980 geweest. Daarna onderging de snackbar een metamorfose en werd omgetoverd tot volwaardig Restaurant 't Stille Water… Restaurant 't Stille Water - Oostkolk 19, 2063 JV Spaarndam - Beoordeling van 4.4 op basis van 23 recensies 'Goedenavond heer/mevrouw, Enige tijd... Stille Waters is een Vlaamse dramaserie naar de hand van Ward Hulselmans, in opdracht van VRT- ... Wat betekent stille wateren hebben diepe gronden? - GoeieVraag ... ... Stille Waters is een Vlaamse dramaserie naar de hand van Ward Hulselmans, in opdracht van VRT-TV1 (nu Eén).. De reeks van 13 afleveringen werd eind 2001 voor het eerst uitgezonden. Centraal staat de strijd tussen de machtige industrieel Alexander Vorlat (Jo De Meyere) en de jonge stadsvrouw Jana Meyer (Antje De Boeck) die de verdachte dood van haar pleegvader onderzoekt. Stille Wateren is een zeer goed Zweeds ve...



GERELATEERDE BOEKEN