Gezichten in Dordrecht

Gezichten in Dordrecht - Piet De Meer | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Piet De Meer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gezichten in Dordrecht.pdf

Wil je het boek lezen?Gezichten in Dordrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet De Meer. Lezen Gezichten in Dordrecht Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Gezichten in Dordrecht is een primeur! Er zijn al veel boeken verschenen over Facebook, maar nog niet eerder één van Facebook.Piet de Meer, redacteur van De Stem van Dordt, begon dagelijks op zijn FB-pagina een foto van een doodgewone Dordtenaar te plaatsen. De verzameling dames en heren trok dagelijks zoveel aandacht dat hij na meer dan honderd foto's besloot om er een boek van te maken. Daarmee is Gezichten van Dordrecht verklaard. Antoin Peeters, koninklijk verslaggever van RTL en zelf Dordtenaar, schreef het voorwoord en sprak zijn verwondering over het resultaat uit.


...en in Dordrecht is een primeur! Er zijn al veel boeken verschenen over Facebook, maar nog niet eerder één van Facebook ... Bij deze winkels in Dordrecht kun je mondkapjes kopen (en ... ... . Piet de Meer, redacteur van De Stem van Dordt, begon dagelijks op zijn FB-pagina een foto van een doodgewone Dordtenaar te plaatsen. DORDRECHT - Piet de Meer, journalist van weekkrant de Stem van Dordt, legde voor de sociale media Dordtse gezichten vast. Het bleek een schot in de roos te zijn. Vrijdag 11 oktober komt het in een boek uit. Piet de Meer is al 35 jaar een bekende journalist in de stad Dordrecht me ... Gezichten in Dordrecht, Piet de Meer - Hardback ... ... . Vrijdag 11 oktober komt het in een boek uit. Piet de Meer is al 35 jaar een bekende journalist in de stad Dordrecht met een eigen stijl en een eigen presentatie. Een 47-jarige man uit Brielle is gisteren bij een verkeersruzie in Dordrecht met een mes in zijn gezicht gestoken. De politie zoekt ooggetuigen. Gezicht in Dordrecht, George Hendrik Breitner, 1887 - 1889. Show details Add to your se...



GERELATEERDE BOEKEN