Te gast in... - Argentinie & Chili

Te gast in... - Argentinie & Chili - Marielle van Bussel | Respetofundacion.org

INFORMATIE

AUTEUR
Marielle van Bussel
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Te gast in... - Argentinie & Chili.pdf

Wil je het boek lezen?Te gast in... - Argentinie & Chili in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marielle van Bussel. Lezen Te gast in... - Argentinie & Chili Online is nu zo gemakkelijk!



OMSCHRIJVING


Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die de nodige tips bevatten voor je reis naar Argentinië en Chili. Onderwerpen die in deze editie aan bod komen zijn de recente geschiedenis die in beide landen nog voelbaar is, het leven van de gaucho's, herinneringen aan Hollandse zeevaarders en de populariteit van Condorito, de Chileense Donald Duck. De reisreportages brengen je naar Buenos Aires, de stad waar grandeur en vergane glorie hand in hand gaan. In Chili gaan we op zoek naar de nalatenschap van Pablo Neruda, de bekende Chileense dichter. En we reizen naar de wonderschone landschappen van Patagonië en Vuurland in het zuiden en de adembenemende Atacama woestijnvlakte in het noorden. De rubriek 'reisinformatie' bevat de nodige praktische tips. En voor wie zich verder wil oriënteren is er een lijstje met boekentips. Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Argentinië en/of Chili willen bezoeken. Voor iedereen die interesse heeft in deze landen en in korte tijd een goede indruk wil krijgen.


...in Argentinie & Chili. Druk 2e druk, 2017 Pagina's 80 ISBN 978-94-6016-079- Prijs PDF € 5,99 ... Te gast in Te gast in Argentinië & Chili: Amazon.co.uk ... ... . PDF € 5,99. Omschrijving. Voor verkrijgbaarheid pocket editie klik hier. Onderwerpen die aan ... TE GAST IN laat je proeven van het alledaagse leven Kies Argentinie Australie Bhutan Bolivia Cambodja Canada Chili China Colombia Costa Rica Cuba Ethiopie India Indonesie Iran Israel Japan Jordanie Maleisie Marokko Myanmar Namibie Nepal Nieuw Zeeland Oeganda Oman Palestina Panama Peru Rusland Sri Lanka Suriname Syrie Tanzania Thailand Turkije Verenigde Staten Vietnam Zuid Afrika of Afrika Azie ... Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereid ... bol.com | Te Gast In Argentinie, S Kers | 9789076888736 ... ... ... Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compa...



GERELATEERDE BOEKEN